Fujii medical instruments since 1954

Ionizator apa HWP-77

Vezi detalii

MeniuMeniu
ProduseProduse

Termeni si conditii

Site-ul www.apafuji.ro îşi propune să informeze si sa educe publicul prin intermediul unor articole. Produsul pe care il promovam este pur si simplu un ajutor pentru dezintoxicare si pentru o stare generala de sanatate mai buna.

Daca aveti o stare medicala grava, va rugam sa consultati un medic.

Remediile naturale sunt bune pentru sanatate. Mai mult de 10 milioane de japonezi au folosit apa alcalina de 30 de ani, si a fost dovedit faptul ca, consumul de apa alcalina, pentru o perioada lunga de timp este inofensiv, si din contra, benefic.

Este dreptul fundamental al omului de a se educa in domeniul sanatatii si de a avea cunostinte medicale, sa solicite informatii utile si de a face uz de acestea pentru propiul beneficiu, si pentru familia sa. 

Sunteti responsabili pentru sanatatea dumneavoastra. In scopul de a lua decizii in toate problemele de sanatate, trebuie sa fiti informati. Opiniile si sfaturile exprimate de catre orice articol de pe acest site nu sunt destinate de a fi un substitut pentru serviciile medicale conventionale.

Din nou, daca aveti o stare medicala grava, va rugam sa consultati un medic. Speram ca informatiile adunate aici va vor fi de folos in alegerea voastra.

www.apafuji.ro nu pretinde sa ofere un leac pentru orice boala, ci pur si simplu furnizeaza informatii pentru a va ajuta sa faceti modificari fizice si psihice in propriul dumneavoastra corp, in scopul de a ajuta organismul sa se vindece.

În situaţia în care nu sunteţi de acord cu termenii prezentului document, vă rugam să părăsiţi www.apafuji.ro şi să nu mai accesaţi acest site. Orice acces ulterior va fi considerat un accept al termenilor şi condiţiilor prezentate de mai jos.

Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia totala sau partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in orice alte scopuri decat cele personale.

Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a continutului Site-ului in orice scopuri decat cele personale pot fi trimise la adresa de email office@apafuji.ro

Continutul Site-ului poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale, definite potrivit prezentului document ca fiind scopuri pur necomerciale, fara nicio intentie directa ori indirecta privind obtinerea de profituri sau castiguri de orice fel dintr-o asemenea utilizare. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in orice alte scopuri decat cele personale se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Administratorului Site-ului.

Administratorul Site-ului îşi rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau şterge în orice moment porţiuni din conţinutul site-ului www.apafuji.ro

 

Va mulţumim,

 

 

Tyler W. LeBaron

Ce spun clientii nostri?

„Deși cercetările sunt timpurii, peste 1000 de articole științifice sugerează că H2 are potențial terapeutic în peste 170 de modele diferite de boli umane și animale ."
Tyler W. LeBaron      Institutul hidrogen molecular (SUA)

Vezi toate testimonialele

Produsele FUJIIRYOKI

Ionizator apa HWP-77

Ionizator de apă Fujiiryoki Medical FWH-10000 (JP) Articol: FWH-10000.Marcă: FUJIIRYOKI.Țara d[..]

Vezi detalii

Te-am convins? Esti pregatit sa iei legatura cu noi?

"In anii 1990 am început să studiez apa alcalina ionizata și am publicat articole științifice despre efectele sale antioxidante, anticanceroase și antidiabetice, dar nu înțelegeam de ce apa a funcționat. Era greu de crezut. Cercetarile si studiile ulterioare au confirmat faptul că beneficiile obținute din apa ionizată alcalină sunt atribuite gazului de hidrogen molecular dizolvat produs în timpul electrolizei". dr. Lee directorul Societatii de apa din Coreea

 

Se incarcaSe incarca..

Se incarcaTe rugam sa astepti cateva momente!

Comanda ta este procesata.

 Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul nostru!

Pentru a confirma abonarea, trebuie sa accesezi adresa email si sa urmezi instructiunile.

Produsul a fost adaugat in cos!