Fujii medical instruments since 1954

Ionizator apa HWP-77

Vezi detalii

MeniuMeniu
ProduseProduse

Istoria ionizatorului de apă FUJIIRYOKI 

În anul 1954, producătorul Fujii Medical Instruments a creat primul scaun cu masaj.

În anul 1989 produce primul ionizator de apă din seria TREVI și sunt certificate ca dispozitive medicale în Japonia, fiind generatoare de substanță medicală eficientă în îmbunătățirea simptomelor gastro-intestinale.

Despre evoluția tehnologică

Până în anul 2020, Fujii Medical Instrument a produs 30 de ionizatoare de apă, a dezvoltat continuu tehnologia ionizatoarelor de apă și toate produsele au certificare medicală japoneză, după cum se poate vedea în pozele de mai jos.

 

 istoric ionizator de apa fujiiryoki

 istoria 2 a ionizatorului de apa fujiiryoki

 

Modelele reprezentative de apă ionizată alcalină catalogate din punctul de vedere al puterii  generate, de numărul de electrozi și cantitatea maximă de apă tratată precum și de funcția de apă selectabilă și de numărul de substanțe scoase din filtrul de apă, totodată și funcția eco definită prin raportul debitului și modul apei reziduale zero, dau acestui produs o calitate superioară, găsită numai în produsele japoneze.

FWH-10000 este cel mai recent model din „seria Trevi” și vine echipat cu o celulă dublă de electroliză de înaltă eficiență dotată cu 10 electrozi din titan medical, celulă care este de două ori mai mare ca cea convențională deoarece are 2 camere de electroliză. Ca rezultat, capacitatea de electroliză a fost crescută și s-a realizat generarea de apă ionizată alcalină cu o concentrație mare de hidrogen dizolvat. În plus, producătorul a adoptat un filtru de apă care elimină 20 dintre cele mai nocive substanțe.

Folosind aceste tehnologii de ultimă oră, FWH-10000 poate face 11 tipuri de apă potrivite pentru băut, gătit, curățare și dezinfectare. În plus, raportul de debit al apei generate la apele uzate este de 19:1, aceasta este clasa de top din industrie.

 


 

 evolutia ionizatorului de apa fujiryoki

 

 

Dispozitivul de apă ionizată alcalină Fuji Medical este apreciat în întreaga lume.

În prezent, numărul total de unități vândute este de 580.000.

Capacitățile tehnologice ale Fuji Medical susțin viata sănătoasa nu numai în Japonia, ci și în România, dar și în întreaga lume.

Elena Bucuresti

Ce spun clientii nostri?

Am inceput sa consum apa cu hidrogen in vara anului 2019. In momentul in care am inceput sa consum apa hidrogenata aveam artrita in stare avansata la ambele picioare, artroza a genunchilor, gambele umflate pana la pleznirea pielii cu multiple scurgeri limfatice. Am inceput sa beau 3 litri de apa hidrogenata pe zi, iar circulatia a inceput sa isi revina, picioarele s-au dezumflat, au inceput sa se inchida supuratiile de la gambe putand sa ma deplasez din ce in ce mai bine.
Elena Bucuresti     

Vezi toate testimonialele

Produsele FUJIIRYOKI

Ionizator apa HWP-77

Ionizator de apă Fujiiryoki Medical FWH-10000 (JP) Articol: FWH-10000.Marcă: FUJIIRYOKI.Țara d[..]

Vezi detalii

Te-am convins? Esti pregatit sa iei legatura cu noi?

"In anii 1990 am început să studiez apa alcalina ionizata și am publicat articole științifice despre efectele sale antioxidante, anticanceroase și antidiabetice, dar nu înțelegeam de ce apa a funcționat. Era greu de crezut. Cercetarile si studiile ulterioare au confirmat faptul că beneficiile obținute din apa ionizată alcalină sunt atribuite gazului de hidrogen molecular dizolvat produs în timpul electrolizei". dr. Lee directorul Societatii de apa din Coreea

 

Se incarcaSe incarca..

Se incarcaTe rugam sa astepti cateva momente!

Comanda ta este procesata.

 Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul nostru!

Pentru a confirma abonarea, trebuie sa accesezi adresa email si sa urmezi instructiunile.

Produsul a fost adaugat in cos!