Fujii medical instruments since 1954

Ionizator apa HWP-77

Vezi detalii

MeniuMeniu
ProduseProduse

Apa acida electrolizata

adaugat in: 2020-09-07 autor:

 

În anul 1965, Ministerul japonez al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MJSMPS) a aprobat această apă, ca astringent în scopuri de frumusețe.

 

 Apa ionizata acidă are un pH de 4,5 – 5,5 și se numește „apa de frumusete” (beuty water). Este folosită ca astringent pentru frumusețe și îngrijire, deoarece pH-ul suprafeței pielii este de aproximativ 6; rezultă că apa ușor acidă nu ar perturba pH-ul homeostaziei pielii. Într-adevăr, apa alcalină poate crește pH-ul suprafeței pielii ducând la iritare prin întreruperea mantalei de protecție fiziologice. De asemenea, poate modifica flora bacteriană cutanată, modifică activitatea enzimelor în epiderma superioară și reduce grăsimea de pe piele, ceea ce poate influența starea de hidratare care duce la pielea uscată scuamoasă.

 

 

Apa ionizata acidă este benefică pentru sanatatea generala și pentru frumusețea pielii și a parului. Tonifica, catifeleaza și creeaza un mediu propice vindecarii – excelentă pentru rezolvarea multor afectiuni dermatologice, cum ar fi:

 

- eczeme

 

- psoriazis

 

- acnee

 

- micoze ale unghiilor

 

- piscaturi ale insectelor

 

- iritatii (de asemenea, reduce mancarimile cauzate de pojar și varicela)

 

- arsuri

 

- iritatii cauzate de scutece

 

- piele uscata

 

- taieturi și zgarieturi minore

 

Apa de frumusețe poate fi pulverizata pe piele pe parcursul zilei – cu cât mai des, cu atât mai bine. Când este folosită în loc de balsam după spalatul parului, aceasta tonifica scalpul, descurca firele de par și ofera stralucire parului.

 

Articole

Articole populare

Sergej M. Ostojic

Ce spun clientii nostri?

„Hidrogenul molecular ar putea fi următorul lucru important în biomedicină, cu peste 1000 de studii și articole publicate în ultimul deceniu care sugerează efecte benefice ale acestui agent nou. Cu toate acestea, colectarea și interpretarea datelor nepărtinitoare folosind o abordare bazată pe dovezi este o necesitate pentru a oferi cele mai bune orientări în luarea deciziilor cu privire la utilizarea hidrogenului în sănătate și boli. "
Sergej M. Ostojic     Profesor doctor Studii de hidrogen molecular

Vezi toate testimonialele

Produsele FUJIIRYOKI

Ionizator apa HWP-77

Ionizator de apă Fujiiryoki Medical FWH-10000 (JP) Articol: FWH-10000.Marcă: FUJIIRYOKI.Țara d[..]

Vezi detalii

Te-am convins? Esti pregatit sa iei legatura cu noi?

"In anii 1990 am început să studiez apa alcalina ionizata și am publicat articole științifice despre efectele sale antioxidante, anticanceroase și antidiabetice, dar nu înțelegeam de ce apa a funcționat. Era greu de crezut. Cercetarile si studiile ulterioare au confirmat faptul că beneficiile obținute din apa ionizată alcalină sunt atribuite gazului de hidrogen molecular dizolvat produs în timpul electrolizei". dr. Lee directorul Societatii de apa din Coreea

 

Se incarcaSe incarca..

Se incarcaTe rugam sa astepti cateva momente!

Comanda ta este procesata.

 Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul nostru!

Pentru a confirma abonarea, trebuie sa accesezi adresa email si sa urmezi instructiunile.

Produsul a fost adaugat in cos!