Fujii medical instruments since 1954

Ionizator apa HWP-77

Vezi detalii

MeniuMeniu
ProduseProduse

Cancerul si apa alcalina

adaugat in: 2020-09-01 autor: Florin

Creșterea celulelor canceroase

Un biochimist german, dr. Otto Warburg, a descoperit „cauza“ cancerului în 1923 și a primit pentru aceasta Premiul Nobel în 1931. În cartea sa, The Metabolism of Tumors (Metabolismul tumorilor), dr. Warburg a demonstrat că principala cauză a cancerului este înlocuirea oxigenului în chimia respiratorie a celulelor normale prin procesul de fermentație a glucidelor. Creșterea celulelor canceroase este un proces de fermentație care poate începe numai în absența relativă a oxigenului.

Ne întrebăm cum se poate ca celulele să supraviețuiască, nu mai vorbim de creștere, în absența oxigenului. Dar așa se întâmplă cu celulele plantelor. Oxigenul este un produs rezidual pe care acestea îl elimină. Cu alte cuvinte, celulele canceroase sunt celule vegetale care trăiesc într-un animal. Din câte înțeleg, National Cancer Institute a verificat teoriile lui Warburg în anii 1950, dar s-au făcut prea puține cercetări pentru a determina cauzele lipsei oxigenului din organismul uman.

Dintre medicii americani, dr. Sheldon Saul Hendler este unul dintre foarte puținii ce propun deficitul de oxigen drept cauză a mai multor maladii. În cartea sa The Oxygen Breakthrough – 30 Days to an Illness-Free Life (Descoperirea oxigenului, 30 de zile pentru o viață fără boli), dr. Hendler predă exerciții de respirație și diete bogate în oxigen, pentru a vindeca problemele legate de deficiența de oxigen.

De la descoperirea lui Warburg, cercetătorii au tot încercat să oprească procesul de fermentație prin intermediul drogurilor, radiațiilor sau chirurgiei care, în unele cazuri, au avut temporar succes. În acest timp, cercetătorii germani încearcă să descopere modalități de a duce mai mult oxigen la toate celulele sănătoase pentru a preveni debutul procesului de fermentație.

 

Adevărata cauză a cancerului

Herman Aihara, în cartea sa Acid and Alkaline, spune : „Dacă lichidele extracelulare, în special sângele, devin acide, starea noastră fizică va manifesta mai întâi oboseală și o disponibilitate de a contracta răceli etc. Când aceste fluide devin mai acide, starea noastră ajunge la dureri și suferințe diverse cum sunt cefaleea, dureri toracice, dureri gastrice etc." Potrivit cărții Hidden Truth of Cancer (Adevărul ascuns al cancerului) de Keiichi Morishita, dacă sângele tinde să devină mai acid, atunci organismul va depozita, inevitabil, aceste substanțe acide în exces într-o zonă a organismului așa încât sângele să poată rămâne alcalin.

Pe măsură ce această tendință continuă, aceste zone devin tot mai acide, iar unele celule mor ; apoi aceste celule moarte se transformă, la rândul lor, în acizi. Alte celule, însă, se adaptează la mediu. Cu alte cuvinte, în loc să moară – cum se întâmplă cu celulele normale într-un mediu acid – unele celule supraviețuiesc devenind celule anormale. Aceste celule anormale se numesc celule maligne. Ele nu ascultă de funcțiile creierului, nici de codul memorat în propriul nostru ADN. Prin urmare, celulele maligne cresc la nesfârșit și fără nicio ordine. Acesta este cancerul.“

Herman Aihara nu menționează nimic despre lipsa oxigenului, în schimb vorbește despre acidificarea fluidelor extracelulare care cauzează cancerul. Dr.  Warburg spune că, principala cauză a cancerului este lipsa oxigenului din celule, ca în cele ale plantelor. El nu știa însă ce cauza lipsa oxigenului. Cred că dr. Warburg vorbea despre simptomele acumulării de acizi în loc de cauze. Dl. Aihara a nimerit drept la țintă. Din acest motiv, soluția germană vizează ameliorarea simptomelor, adică furnizarea de mai mult oxigen, în timp ce soluția japoneză este de a reduce aciditatea, tocmai cauza, prin apă și/sau diete alcaline.

Terapia cu apa alcalina

Când bem apă alcalină, bem apă cu un exces de oxigen, nu în forma O2, ci în forma OH- care este foarte stabilă pentru că se leagă de mineralele alcaline ionizate pozitiv. Doi dintre acești ioni hidroxil pot forma o moleculă de apă (H2O) cu eliberarea unui atom de oxigen. Mineralul alcalin este utilizat pentru detoxifi carea compușilor acizi otrăvitori, iar când se întâmplă acest lucru ionul hidroxil este eliberat pentru a putea furniza celulelor un supliment de oxigen, pentru prevenirea dezvoltării cancerului. Chiar că avem doi iepuri dintr-o lovitură.

Vorbim despre două feluri de oxigen. Unul este forma dinamică, O2, celălalt este forma stabilă OH-legată de ionii pozitivi ai mineralelor alcaline. Organismul are nevoie de ambele forme. Dacă ne ținem respirația, O2 este întrerupt și putem muri, iar dacă pH-ul organismului scade sub 7, e întrerupt OH- și, de asemenea, putem muri. Când se oprește respirația, este consumat mai întâi O2, iar organismul va utiliza apoi rezervele secundare de OH-, după care intervine moartea. Durează aproximativ trei minute. Dar persoanele cu alcalinitatea crescută, cum sunt bebelușii, pot trăi mai mult de trei minute.

Reflectând asupra cercetării celor doi oameni de știință, putem descrie ce se întâmplă în organismul nostru. Când mediul devine prea acid, nu mai este suficient oxigen pentru toate celulele din zona respectivă. Ca să supraviețuiască în noile condiții, unele se transformă selectiv în celule vegetale, pentru ca ele să consume CO2 și să elimine O2. Deși poate fi dăunător mai târziu, este convenabil pentru moment și măcar asigură menținerea vieții încă puțin.

Terapii medicale convenționale

Industria medicală contemporană tratează celulele maligne ca pe niște bacterii sau virusuri. Se încearcă distrugerea lor cu orice preț, iar costul este de obicei sistemul imunitar al pacientului. Cum celulele maligne sunt derivate din celulele sănătoase, distrugerea unora le afectează și pe celelalte.

Chimioterapia sau tratamentele cu radiații pot distruge „toate“ celulele maligne, dar când se întâmplă asta sunt afectate și celulele sănătoase, până în punctul în care nu mai pot distruge bacteriile simple, iar persoana respectivă își poate pierde viața.

Chirurgia tumorilor maligne este, poate, mai selectivă. Cu toate acestea, chiar după o operație „reușită“, în care „toată“ tumoarea este îndepărtată, cancerul poate reveni pentru că mediul acid nu a fost transformat într-unul alcalin. Tratamentul cu radiații după operație este o altă greșeală. El va distruge unele celule sănătoase, iar când acestea mor devin reziduuri acide. O injecție cu bicarbonat de sodiu ar putea fi mai bună decât radiațiile, cu condiția să se păstreze o proporție corectă între sodiu și potasiu. Este descurajant că cercetarea cancerului este împărțită în atât de multe specializări, cum sunt cancerul ficatului, cancerul cervical, cancerul rinichilor, cancerul pancreasului etc. Cauza tuturor formelor de cancer este lipsa oxigenului produsă de acidificare.

Cele mai bune mijloace de prevenirea cancerului

Consumul de apa alcalina cu pH ridicat va ajuta categoric la prevenirea cancerului. Institutul Național al Cancerului ar trebui să cerceteze modul în care apa alcalină poate folosi la vindecarea cancerului în stadiu timpuriu, în funcție de cât de mult a progresat acesta. Sunt sigur că există un punct după care cancerul nu mai poate fi stopat. Însă, cum celulele sănătoase sunt alcaline, iar celulele maligne sunt acide, băutul apei alcaline nu va afecta celulele sănătoase și le-ar putea distruge pe cele maligne. Merită încercat.

 

sursa: Secretele intineririi. Sanatatea ideala prin controlul ph-ului - Sang Whang

Articole

Articole populare

Sergej M. Ostojic

Ce spun clientii nostri?

„Hidrogenul molecular ar putea fi următorul lucru important în biomedicină, cu peste 1000 de studii și articole publicate în ultimul deceniu care sugerează efecte benefice ale acestui agent nou. Cu toate acestea, colectarea și interpretarea datelor nepărtinitoare folosind o abordare bazată pe dovezi este o necesitate pentru a oferi cele mai bune orientări în luarea deciziilor cu privire la utilizarea hidrogenului în sănătate și boli. "
Sergej M. Ostojic     Profesor doctor Studii de hidrogen molecular

Vezi toate testimonialele

Produsele FUJIIRYOKI

Ionizator apa HWP-77

Ionizator de apă Fujiiryoki Medical FWH-10000 (JP) Articol: FWH-10000.Marcă: FUJIIRYOKI.Țara d[..]

Vezi detalii

Te-am convins? Esti pregatit sa iei legatura cu noi?

"In anii 1990 am început să studiez apa alcalina ionizata și am publicat articole științifice despre efectele sale antioxidante, anticanceroase și antidiabetice, dar nu înțelegeam de ce apa a funcționat. Era greu de crezut. Cercetarile si studiile ulterioare au confirmat faptul că beneficiile obținute din apa ionizată alcalină sunt atribuite gazului de hidrogen molecular dizolvat produs în timpul electrolizei". dr. Lee directorul Societatii de apa din Coreea

 

Se incarcaSe incarca..

Se incarcaTe rugam sa astepti cateva momente!

Comanda ta este procesata.

 Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul nostru!

Pentru a confirma abonarea, trebuie sa accesezi adresa email si sa urmezi instructiunile.

Produsul a fost adaugat in cos!