Fujii medical instruments since 1954

Ionizator apa HWP-77

Vezi detalii

MeniuMeniu
ProduseProduse

Diabetul zaharat si apa alcalina

adaugat in: 2020-08-05 autor:

Diabetul zaharat si apa alcalina

Într-un organism sănătos, pancreasul produce insulină, iar aceasta ajută organismul să utilizeze corect zahărul și carbohidrații. Numele complet al diabetului la adult este diabet zaharat insulino-independent. Family Medical Guide editat de American Medical Association îl definește astfel : Diabetul zaharat insulino-independent : în această formă de diabet zaharat, care afectează, de obicei, persoanele cu vârsta peste 40 de ani, celulele din pancreas care produc insulină funcționează, dar cantitatea de insulină este inadecvată nevoilor organismului. De obicei, persoanele care au această formă de boală mănâncă prea mult și sunt supraponderale. Mâncatul în exces produce un exces de glucoză în sânge, iar pancreasul nu poate produce suficientă insulină pentru aceasta. Și ereditatea este un factor important. În aproape o treime dintre cazuri maladia apare în istoricul familial (antecedentele heredo-colaterale). Vârsta este, de asemenea, un factor, pentru că eficiența pancreasului scade în timp.

Terapii cu apă alcalină

Dr. Keijiro Kuwabara din Japonia a tratat cu succes diabetul zaharat cu ajutorul apei alcaline. El a comunicat că un angajat al unei companii de asigurări, în vârstă de 49 de ani, fusese diagnosticat de medicul companiei cu diabet zaharat insulino-independent. După o singură lună de băut apă alcalină, glicemia a coborât până la un nivel la care era practic nedetectabil, de la 300 mg/dl cu o lună mai devreme.

Pancreasul produce sucul pancreatic, cu pH-ul de 8,8, unul dintre fluidele cu cel mai ridicat pH din organism. Lipsa ionilor de calciu din organism afectează producția și eliberarea hormonului numit insulină. Aceasta va duce la acidificarea sângelui. Și vasele de sânge înfundate, datorită acumulării de proteine în exces, subminează funcția pancreatică. Pentru că furnizează calciu în forma ionizată și pentru că previne acumularea de proteine, apa alcalină previne și vindecă această problemă.

Pe măsură ce îmbătrânim (deja știm că asta înseamnă „pe măsură ce acumulăm produse reziduale acide“), eficiența pancreasului nostru scade. Se pare că acumulăm reziduuri acide în zona pancreasului, bărbații mai mult decât femeile. Bărbații încep să acumuleze acizi grași în zona taliei.

Bolile adulților și ereditatea

În acest caz, ereditatea înseamnă că într-o familie există tendința de a acumula produse reziduale mai întâi la nivelul pancreasului sau în zona acestuia. Până la vârsta de 40 de ani, cantitatea de acid acumulat nu este suficientă pentru a încetini funcționarea pancreasului. Asta înseamnă că, dacă prevenim acumularea reziduurilor cu ajutorul apei alcaline, persoana respectivă nu va face diabet nici dacă va ajunge la 70 sau 80 de ani. Până la urmă, persoana respectivă nu avusese diabet la 30 de ani, adică nu fusese suficient timp pentru concentrarea reziduurilor. Ar fi putut ajunge, din punct de vedere cronologic, la vârsta de 40 sau de 50 de ani, dar dacă ar fi putut menține același nivel al reziduurilor ca la 30 de ani, nu ar fi făcut diabet. Ereditatea nu trebuie să fie corelată cu vârsta cronologică. Tratamentul cu apă alcalină nu se aplică formelor de diabet zaharat cu alte cauze, cum ar fi un pancreas lezat etc.

 

sursa: Secretele intineririi. Sanatatea ideala prin controlul ph-ului - Sang Whang

Articole

Articole populare

Tyler W. LeBaron

Ce spun clientii nostri?

„Deși cercetările sunt timpurii, peste 1000 de articole științifice sugerează că H2 are potențial terapeutic în peste 170 de modele diferite de boli umane și animale ."
Tyler W. LeBaron      Institutul hidrogen molecular (SUA)

Vezi toate testimonialele

Produsele FUJIIRYOKI

Ionizator apa HWP-77

Ionizator de apă Fujiiryoki Medical FWH-10000 (JP) Articol: FWH-10000.Marcă: FUJIIRYOKI.Țara d[..]

Vezi detalii

Te-am convins? Esti pregatit sa iei legatura cu noi?

"In anii 1990 am început să studiez apa alcalina ionizata și am publicat articole științifice despre efectele sale antioxidante, anticanceroase și antidiabetice, dar nu înțelegeam de ce apa a funcționat. Era greu de crezut. Cercetarile si studiile ulterioare au confirmat faptul că beneficiile obținute din apa ionizată alcalină sunt atribuite gazului de hidrogen molecular dizolvat produs în timpul electrolizei". dr. Lee directorul Societatii de apa din Coreea

 

Se incarcaSe incarca..

Se incarcaTe rugam sa astepti cateva momente!

Comanda ta este procesata.

 Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul nostru!

Pentru a confirma abonarea, trebuie sa accesezi adresa email si sa urmezi instructiunile.

Produsul a fost adaugat in cos!