Fujii medical instruments since 1954

Ionizator apa HWP-77

Vezi detalii

MeniuMeniu
ProduseProduse

Tratamentul infectiilor pielii sau ulcerelor tegumentare cu apa ionizata puternic acida

adaugat in: 2020-09-15 autor: Florin

TRATAMENTUL INFECTIILOR PIELII SAU ULCERELOR TEGUMENTARE CU APA IONIZATA PUTERNIC ACIDA

Autori: Sekiya S (Department of Plastic and Reconstructive Surgery, Tokyo Metropolitan Police Hospital, Japan.), Ohmori K, Harii K.

 

Un ulcer cronic cu o infectie cum e cea cu infectia cu stafilococul auriu meticilino-rezistent este greu de vindecat. Chirurgia plastica si reparatorie se confrunta adesea cu asemenea ulcere care sunt rezistente la tratamentele clasice. Am aplicat tratamentul clasic folosind o solutie de apa ionizata puternic acida obtinuta prin electroliza (ionizare produsa de un ionizator apa) si am obtinut rezultate satisfacatoare. Leziunea a fost spalata cu solutie sau imbibata intr -un bol cu solutie, timp de aproximativ 20 de minute de doua ori pe zi. Solutia proaspata de apa ionizata puternic acida este instabila si trebuie depozitata la rece, intr-un loc intunecos si intr-o sticla sigilata. Ar trebui sa fie utilizata intr-o saptamana dupa ce (apa ionizata puternic acida) a fost produsa.

Aici vom raporta rezultatele cu privire la 15 cazuri de ulcere infectioase care au fost tratate cu solutie de apa ionizata puternic acida.

Dintre aceste cazuri, 7 pacienți au fost vindecati, 3 au prezentat aspect granulat, iar în 5 cazuri infectia s-a diminuat. In cele mai multe cazuri leziunea a devenit mai putin rosiatica și mai putin edematoasa. Supuratia sau mirosul neplacut s-a redus.

Apa ionizata puternic acida produsa prin electroliza (de un ionizator de apa) a fost eficace în special in tratarea unui ulcer refractar cronic combinat cu diabet zaharat Mellitus sau insuficienta circulatorie periferica.

Aceasta terapie cu apa ionizata puternic acida produsa prin electroliza (de un ionizator de apa) aplicata clinic, s-a dovedit a fi eficace, astfel incat aceasta noua tehnica terapeutica pentru tratamentul ulcerului poate fi acum utilizat în mod curent.

 

Sursa: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/9012904/

Articole

Articole populare

Andreea

Ce spun clientii nostri?

Descoperirea apei hidrogenate a fost pentru mine o revelatie. Desi sunt adepta multor terapii gen: reflexoterapie, reiki, bioenergie, terapie cu “spiridus”, medicina cuantica cu holograme energetice, am constatat ca toate acestea nu dau randament daca nu sunt aplicate pe un tesut bine hidratat. Apa cu hidrogen molecular dizolvat previne imbatranirea tesuturilor, elimina toxicitatea si aciditatea, hidrateaza organismul pana la nivel de celula. Rezultatele sunt miraculoase pe un spectru foarte larg de afectiuni. Andreea Brasov
Andreea     Brasov

Vezi toate testimonialele

Produsele FUJIIRYOKI

Ionizator apa HWP-77

Ionizator de apă Fujiiryoki Medical FWH-10000 (JP) Articol: FWH-10000.Marcă: FUJIIRYOKI.Țara d[..]

Vezi detalii

Te-am convins? Esti pregatit sa iei legatura cu noi?

"In anii 1990 am început să studiez apa alcalina ionizata și am publicat articole științifice despre efectele sale antioxidante, anticanceroase și antidiabetice, dar nu înțelegeam de ce apa a funcționat. Era greu de crezut. Cercetarile si studiile ulterioare au confirmat faptul că beneficiile obținute din apa ionizată alcalină sunt atribuite gazului de hidrogen molecular dizolvat produs în timpul electrolizei". dr. Lee directorul Societatii de apa din Coreea

 

Se incarcaSe incarca..

Se incarcaTe rugam sa astepti cateva momente!

Comanda ta este procesata.

 Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul nostru!

Pentru a confirma abonarea, trebuie sa accesezi adresa email si sa urmezi instructiunile.

Produsul a fost adaugat in cos!