Fujii medical instruments since 1954

Ionizator apa HWP-77

Vezi detalii

MeniuMeniu
ProduseProduse

Bolile cardiovasculare si apa alcalina

adaugat in: 2020-09-15 autor: Florin

Bolile cardiovasculare, ateroscleroza, hipertensiunea arterială

Sângele este sistemul de transport al organismului. El poartă nutrimentele și oxigenul către țesuturile corpului. De asemenea, preia produsele reziduale din țesuturi și ajută la menținerea temperaturii. Pentru a face toate acestea, sângele trebuie să circule în continuu. Inima este sediul central al sistemului circulator și pompează cam 5 litri de sânge pe minut.

Acidificarea organismului pornește în sânge. Sângele face echilibristică pentru a menține pH-ul în intervalul sigur de 7,3 până la 7,45. Sângele conține un rezervor tampon de bicarbonat de sodiu menit să neutralizeze compușii puternic acizi proveniți din celule, ca produse reziduale ale metabolismului. Când acest rezervor tampon scade, se dezvoltă acidoza.

Acidoza și hipertensiunea arterială

Dr. Kancho Kuninaka, unul dintre pionierii tratamentelor cu apă alcalină în Japonia, spune că, practic fără nicio excepție, pacienții cu hipertensiune arterială suferă de acidoză. El a avut multe succese în cazuri clinice când apa alcalină, fără acizi, cu pH ridicat, a coborât presiunea sângelui.

Există mai multe explicații plauzibile pentru acest fenomen. Cum sângele cu pH ridicat conține oxigen în exces, inima nu trebuie să lucreze la fel de mult. Un alt factor ar putea fi acela că vâscozitatea sângelui cu pH ridicat este mai mică, iar inima pompează mai ușor. Încă un motiv ar putea fi acela că ionii de calciu din apa alcalină pot dizolva placa arterială și depunerile de colesterol de pe pereții arteriali, deschizând astfel calea pentru fluxul sangvin.

Doctorii știu că dacă respirăm profund exact înaintea unei măsurători a presiunii sângelui valorile măsurate vor fi mai scăzute. În acest mod ridicăm temporar pH-ul sângelui prin eliminarea unei cantități mai mari de CO2 și inhalarea de mai mult O2. Dacă ne putem scădea presiunea sângelui cu ajutorul acestui truc, hipertensiunea este produsă de primele două cauze din paragraful de mai sus și ar trebui să ne putem scădea tensiunea arterială după câteva luni de băut apă alcalină.

Terapii cu apă alcalină

Exemplul de mai sus privește cazul în care presiunea sângelui fluctuează în sus și în jos. Totuși, dacă tensiunea este mereu ridicată, sunt șanse ca arterele să fie îngustate (ateroscleroză) și va dura mult timp, posibil un an sau chiar mai mult, înainte ca tensiunea să scadă cu ajutorul apei alcaline. Dizolvarea plăcii de aterom și a acumulărilor de colesterol ia ceva timp. Acest proces lent nu are efecte secundare. El reduce presiunea sângelui direct prin eliminarea cauzei hipertensiunii arteriale.

Terapii medicamentoase

Medicamentele pentru hipertensiune arterială sunt menite să vă păcălească organismul prin mijloace chimice, pentru a forța scăderea tensiunii. De aceea orice pastilă antihipertensivă are efecte secundare. Dacă nu scade nivelul acidului din sânge, adevărata cauză a hipertensiunii arteriale, totul va fi în cele din urmă dăunător și va trebui să luăm pastile tot restul vieții.

Rețineți : presiunea sângelui este ridicată pentru că organismul, încearcă să compenseze o deficiență sau alta.

sursa: Secretele intineririi. Sanatatea ideala prin controlul ph-ului - Sang Whang

Articole

Articole populare

Andreea

Ce spun clientii nostri?

Descoperirea apei hidrogenate a fost pentru mine o revelatie. Desi sunt adepta multor terapii gen: reflexoterapie, reiki, bioenergie, terapie cu “spiridus”, medicina cuantica cu holograme energetice, am constatat ca toate acestea nu dau randament daca nu sunt aplicate pe un tesut bine hidratat. Apa cu hidrogen molecular dizolvat previne imbatranirea tesuturilor, elimina toxicitatea si aciditatea, hidrateaza organismul pana la nivel de celula. Rezultatele sunt miraculoase pe un spectru foarte larg de afectiuni. Andreea Brasov
Andreea     Brasov

Vezi toate testimonialele

Produsele FUJIIRYOKI

Ionizator apa HWP-77

Ionizator de apă Fujiiryoki Medical FWH-10000 (JP) Articol: FWH-10000.Marcă: FUJIIRYOKI.Țara d[..]

Vezi detalii

Te-am convins? Esti pregatit sa iei legatura cu noi?

"In anii 1990 am început să studiez apa alcalina ionizata și am publicat articole științifice despre efectele sale antioxidante, anticanceroase și antidiabetice, dar nu înțelegeam de ce apa a funcționat. Era greu de crezut. Cercetarile si studiile ulterioare au confirmat faptul că beneficiile obținute din apa ionizată alcalină sunt atribuite gazului de hidrogen molecular dizolvat produs în timpul electrolizei". dr. Lee directorul Societatii de apa din Coreea

 

Se incarcaSe incarca..

Se incarcaTe rugam sa astepti cateva momente!

Comanda ta este procesata.

 Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul nostru!

Pentru a confirma abonarea, trebuie sa accesezi adresa email si sa urmezi instructiunile.

Produsul a fost adaugat in cos!