Fujii medical instruments since 1954

Ionizator apa HWP-77

Vezi detalii

MeniuMeniu
ProduseProduse

Artrita, guta si apa alcalina

adaugat in: 2020-09-15 autor: Florin

Artrita, guta și apa alcalina

Mai multe forme diferite de artrită și gută sunt rezultatul acumulării de acid în articulații. Persoanele supraponderale pun mai multă presiune pe articulații, ceea ce accelerează uzura acestora; totuși, o persoană tanăra pare să fie bine chiar dacă este supraponderală. Acumularea de acid este cea care afectează cartilajele și irită articulațiile. Din nefericire, sângele nu poate transporta cu ușurință reziduurile din articulații. Guta este acumularea acidului uric în articulații.

Potrivit dicționarului Webster, guta e o maladie cauzată de o anomalie a metabolismului, caracterizată printr-un exces de acid uric în sânge și depuneri de săruri ale acestuia în țesuturile din zona încheieturilor, în special ale mâinilor și picioarelor. Produce umflături și dureri puternice mai ales la degetul mare de la picior. În medicina de astăzi nu există tratamente eficiente ale acestor maladii degenerative. Pentru că sunt dureroase, unii iau instinctiv analgezice. Dar cele bazate pe aspirină sunt acide și pot irita suplimentar articulațiile. Cu cât acceptăm mai repede că aceste boli sunt rezultatul reziduurilor acide în exces, cu atât mai repede vom afla tratamentul pentru aceste probleme.

 Acoperă cu unguente sau elimină cauza

Astăzi se face reclamă unguentelor analgezice pentru artrită. Aceasta este doar o soluție temporară. În ultima vreme, doctorii recomandă schimbări în dietă. Acesta este un pas în direcția bună. Băutul apei alcaline va schimba starea acidă, iar organismul va putea rezolva singur problemele.

sursa: Secretele intineririi. Sanatatea ideala prin controlul ph-ului - Sang Whang

Articole

Articole populare

Andreea

Ce spun clientii nostri?

Descoperirea apei hidrogenate a fost pentru mine o revelatie. Desi sunt adepta multor terapii gen: reflexoterapie, reiki, bioenergie, terapie cu “spiridus”, medicina cuantica cu holograme energetice, am constatat ca toate acestea nu dau randament daca nu sunt aplicate pe un tesut bine hidratat. Apa cu hidrogen molecular dizolvat previne imbatranirea tesuturilor, elimina toxicitatea si aciditatea, hidrateaza organismul pana la nivel de celula. Rezultatele sunt miraculoase pe un spectru foarte larg de afectiuni. Andreea Brasov
Andreea     Brasov

Vezi toate testimonialele

Produsele FUJIIRYOKI

Ionizator apa HWP-77

Ionizator de apă Fujiiryoki Medical FWH-10000 (JP) Articol: FWH-10000.Marcă: FUJIIRYOKI.Țara d[..]

Vezi detalii

Te-am convins? Esti pregatit sa iei legatura cu noi?

"In anii 1990 am început să studiez apa alcalina ionizata și am publicat articole științifice despre efectele sale antioxidante, anticanceroase și antidiabetice, dar nu înțelegeam de ce apa a funcționat. Era greu de crezut. Cercetarile si studiile ulterioare au confirmat faptul că beneficiile obținute din apa ionizată alcalină sunt atribuite gazului de hidrogen molecular dizolvat produs în timpul electrolizei". dr. Lee directorul Societatii de apa din Coreea

 

Se incarcaSe incarca..

Se incarcaTe rugam sa astepti cateva momente!

Comanda ta este procesata.

 Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul nostru!

Pentru a confirma abonarea, trebuie sa accesezi adresa email si sa urmezi instructiunile.

Produsul a fost adaugat in cos!