Fujii medical instruments since 1954

Ionizator apa HWP-77

Vezi detalii

MeniuMeniu
ProduseProduse

APA IONIZATA PUTERNIC ACIDA

Apa ionizata puternic acida, cunoscuta în literatura de specialitate ca apă oxidata electrolizată (EOW), este produsa prin electroliza apei cu ajutorul unei soluții de NaCl la partea anodică. Produsul rezultat este o soluție de acid hipocloros (HOCl) cu un pH mai mic de 2,5 și un ORP (potențial de oxido-reducere) pozitiv de +1000 mV până la +1600 mV. Această apă anodică conține caracteristici oxidante datorită unei varietăți de specii chimice (HOCl, O2-, etc.). Potențialul de reducere a oxidării (ORP) al apei ionizate puternic acide este un indicator al efectelor sale bactericide. Acidul hipocloros este principalul agent în această apă, dar celelalte specii de radicali liberi sunt importante pentru activitatea sa terapeutică. Poate că acesta este unul dintre motivele pentru care EOW este un antimicrobian eficient, chiar și cu doar 20 ppm la 60 ppm clor disponibil (HOCl / OCl-), spre deosebire de antimicrobienelor convenționale care pot conține clor la peste 200 ppm. Apa ionizata puternic acida este folosita pentru sterilizare, dezinfecție și igienizare.

ISTORIE ȘI APROBARE MEDICALĂ
În 1996, Ministerul japonez al Sănătății, Muncii și Bunăstării a aprobat mașinile producătoare de EOW ca dispozitive medicale pentru "spălarea mâinilor prin intervenție chirurgicală". În anul următor au fost aprobate pentru "spălarea și dezinfectarea endoscoapelor antiseptice". Cu toate acestea, utilizarea sa efectivă în domeniul medical nu este la fel de bine cunoscută.

EFICACITATEA ȘI BENEFICII

Apa ionizata puternic acidă este eficienta în uciderea agenților patogeni, de bacterii, de virusuri, de spori și alte microorganisme. Este interesant că este eficienta chiar și la concentrații relativ scăzute de HOCl. Apa puternic ionizata acidă are propieteti puternice antimicrobiene. Inmuierea, impachetarea sau pulverizatul acestei ape pe diferite zone afectate (pe micoze ale unghiilor, ale piciorului sau alte condiții similare), va crește viteza de rezolvare a infectiilor microbiene externe. Apa ionizata puternic acidă se poate folosi ca și apa de gura sau gargara, pentru a omora bacteriile din gura și gât, care cauzeaza infectii dentare, cari și dureri în gât. Apa ionizata puternic acidă este eficiența pentru taieturi minore și zgarieturi, cu scopul de a preveni infectia. De asemenea, poate ajuta la oprirea sangerarii și la controlul durerii. Se pot adauga unul sau doi litri de apa ionizata puternic acidă la apa de la baie, pentru un efect tonifiant pentru întregul corp.

Apa ionizata puternic acidă este adesea folosită în unele spitale și restaurante pentru a reduce imprastierea germenilor. Este folosită la dezinfectarea echipamentului medical, pentru curățenie și spalarea mâinilor. Poate fi folosită pentru a omora bacteriile de pe alimente sau de pe ustensilele de bucătărie. Cel mai bine se păstrează într-o sticla închisă la culoare, la frigider.

POPULARITATE

Acest lucru a făcut din apa ionizata puternic acida un concept atractiv în industria alimentară, industria dentară și alte industrii care au nevoie de capacități de sterilizare. Unitățile de electroliză pentru utilizare pe scară largă sunt cunoscute ca generatoare de înălbitori.

ATENȚIE PRIVIND UTILIZAREA

Dacă alegeți să utilizați apa ionizata puternic acida în locul substanțelor chimice convenționale, trebuie mai întâi să verificați dacă ionizatorul de apa poate produce apă care să respecte standardele EPA, cum ar fi o anumită concentrație HOCl. Unele mașini au un simplu "port de sare" sau o "soluție salină" care este folosit pentru a genera HOCl. Aceasta poate fi o metodă eficientă; cu toate acestea, eficacitatea acestuia poate varia în mod drastic de la eficiență la ineficientă, în funcție de o serie de factori, cum ar fi debitul de apă, sursa de apă, curățenia electrozilor, conținutul de sulfit de calciu din filtru și chiar gradul de curatare al furtunelor pe care curge apa. Aceste variabile subliniază importanța verificării faptului că procedura specifică utilizată este adecvată pentru a produce apa ionizata puternic acida eficient. Nu se poate presupune pur și simplu că apa ionizata puternic acida produsa de ionizatoare de apa va fi întotdeauna eficientă, deoarece acest lucru poate avea efecte negative asupra sănătății. Mai mult, cu cât pH-ul este mai mic, cu atât conținutul de clor este mai puternic, dar cu atât este mai puțin eficientă puterea de ucidere. Astfel, nu se poate presupune că un miros puternic de "clor" indică o soluție apa ionizata puternic acida eficientă.

STANDARDE EUROPENE

Apă ionizata puternic acidă este de până la 80 de ori mai eficientă în comparaţie cu un produs chimic. Elimină toate bacteriile cunoscute, ciuperci, drojdii, virusuri, fungi si spori. Cele mai multe bacterii patogene nu sunt în măsură să crească şi să se multiplice in solutiile acide şi sunt ucise atunci când pH-ul este sub 3. Apă ionizata puternic acidă se produce la un pH de aproximativ 2.5.

În corpul uman, celulele albe din sange produc în mod natural acid hipocloros ca apărare împotriva bolilor şi a bacteriilor în organism. Acidului hipocloros este un biocid, adica ucide materiale organice.

Este aprobata pentru utilizare în prelucrarea produselor alimentare de către autorităţile americane şi europene de reglementare. Spre deosebire de dezinfectanţii tradiţionali şi a produselor chimice, apa ionizata puternic acidă nu este toxica si iritanta pentru oameni, conform standardelor europene ca o soluţie bactericid şi fungicid:

  • EN 1650: Antiseptice şi dezinfectante chimice utilizate în domeniul agro-alimentar şi în piaţa internă şi comunităţilor. Testarea cantitativă a suspensiei pentru evaluarea activităţii fungicide.
  • EN 1276: Antiseptice şi dezinfectante chimice. Testarea cantitativă a suspensiei pentru evaluarea activităţii bactericide a antisepticelor şi dezinfectantelor chimice utilizate în domeniul agro-alimentar, în zonele interne şi instituţional.
  • EN 1275: Antiseptice şi dezinfectante chimice. Testarea cantitativă a suspensiei pentru evaluarea activităţii antiseptice levuricide de bază şi a dezinfectantelor chimice.
  • EN 13697: Antiseptice şi dezinfectante chimice. Testul cantitativ al non-poroase suprafeţe pentru evaluarea activităţii bactericide şi/sau a activităţii fungicide a dezinfectantelor chimice utilizate în domeniul agro-alimentar, în piaţa internă şi comunităţilor.
  • EN 1040: Antiseptice şi dezinfectante chimice. Testarea cantitativă a suspensiei pentru evaluarea de bază antiseptice bactericide şi dezinfectante chimice.

In Elveţia, HclO primeşte aprobarea federala CHZN2615 pentru zonele de spital, produse alimentare, hoteluri, birouri, etc.

Acidul hipocloros a fost aprobat de catre FDA si USDA pentru diverse utilizări medicale, produse alimentare şi este aprobat în conformitate cu 21 CFR 173.315 pentru contactul direct cu alimentele procesate. Este aprobat pentru mai multe aplicaţii indirecte pentru contact cu produsele alimentare în conformitate cu 21 CFR 172.2105, 21 CFR 176.170 şi 21 CFR 177.2800. Acesta este un dezinfectant autorizat care îndeplineşte 21 CFR 178.101, iar EPA a dat aprobarea, de asemenea, în conformitate cu 40 CFR 180.1054 pentru spălatul alimentelor crude, care urmează a fi consumate fără prelucrare.

HclO a fost dovedit a fi biodestructiv contra:

Bacterii: Acinetobacter baumannii, Acinetobacter calcoaceticus, Bacillus cereus, Escherichia coli (0157), specii de Enterococcus (VRE), Helicobacter pylori, Lactobacillus brevis, monocytogenes, Legionella pneumophila, Micrococcus luteus, Micrococcus roseus, Mycobacterium avium-intracellulare, Mycobacterium bovis (TB) , Mycobacterium chelonae, Mycobacterium terrae, Mycobacterium tuberculosis (TBC), Mycobacterium xenopi, Mycobacterium smegmatis, Pseudomonas aeruginosa, Alcaligenes Pseudomonas, Pseudomonas fluorescens, Pseudomonas medocina, Pseudomonas putida, Pseudomonas stutzeri, Pseudomonas syringae, Staphylococcus aureus (MRSA), Samonella cholerasuis, Streptococcus faecalis

Endospori bacteriene: Bacillus cereus, Bacillus subtilis, Clostridium difficile, Clostridium sporogenes

Viruşii de tip: Adenovirus 4, Bacteriofag MS2, hepatita A si B (HAV), virusul herpes tip 1, HIV-1, gripa umană şi animală (inclusiv gripei aviare H5N1 şi H1N1 gripa porcină), MS2 virus, Norovirus Umane (Norwalk), Norovirus murine, orthopoxvirus, poliomielitic tip 1, tip poliomielitic 2, gripei aviare H5N1, H2N1, H3N2, H4N8, H5N2, H5N3, H5N9, H6N2, H9N2, a virusului bolii Newcastle, infectii Brochitus Virus.

Ciuperci: Aspergillus niger, Candida albicans, Trichophyton mentagrophytes

 

Elena Bucuresti

Ce spun clientii nostri?

Am inceput sa consum apa cu hidrogen in vara anului 2019. In momentul in care am inceput sa consum apa hidrogenata aveam artrita in stare avansata la ambele picioare, artroza a genunchilor, gambele umflate pana la pleznirea pielii cu multiple scurgeri limfatice. Am inceput sa beau 3 litri de apa hidrogenata pe zi, iar circulatia a inceput sa isi revina, picioarele s-au dezumflat, au inceput sa se inchida supuratiile de la gambe putand sa ma deplasez din ce in ce mai bine.
Elena Bucuresti     

Vezi toate testimonialele

Produsele FUJIIRYOKI

Ionizator apa HWP-77

Ionizator de apă Fujiiryoki Medical FWH-10000 (JP) Articol: FWH-10000.Marcă: FUJIIRYOKI.Țara d[..]

Vezi detalii

Te-am convins? Esti pregatit sa iei legatura cu noi?

"In anii 1990 am început să studiez apa alcalina ionizata și am publicat articole științifice despre efectele sale antioxidante, anticanceroase și antidiabetice, dar nu înțelegeam de ce apa a funcționat. Era greu de crezut. Cercetarile si studiile ulterioare au confirmat faptul că beneficiile obținute din apa ionizată alcalină sunt atribuite gazului de hidrogen molecular dizolvat produs în timpul electrolizei". dr. Lee directorul Societatii de apa din Coreea

 

Se incarcaSe incarca..

Se incarcaTe rugam sa astepti cateva momente!

Comanda ta este procesata.

 Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul nostru!

Pentru a confirma abonarea, trebuie sa accesezi adresa email si sa urmezi instructiunile.

Produsul a fost adaugat in cos!