Fujii medical instruments since 1954

Ionizator apa HWP-77

Vezi detalii

MeniuMeniu
ProduseProduse

Apa detergent

Ionizatoarele de apa permit să adăugam clorură de sodiu (NaCl) la sursa de apă. Aceasta crește conductivitatea apei rezultând apa puternic ionizata acida (produsă la anod) și apă ionizata puternic alcalina (produsă la catod).

PROPRIETĂȚI
Apa ionizata puternic alcalina electroliză este produsă prin electroliza unei soluții de NaCl la partea catodică. Produsul rezultat este o soluție de hidroxid de sodiu (NaOH) cu un pH de 10,5 și un ORP negativ de -750 până la -900 mV, datorită gazului de hidrogen dizolvat. De asemenea, poate conține cantități mici de particule de platină-nano 4, deoarece NaCl crește tendința de degradare a plăcilor de electrozi.

UTILIZĂRI ȘI BENEFICII
Această apă catodică este considerată apă funcțională deoarece este utilizată pentru curățare, clătire, dezinfectare, extracții de lipide, etc. Se poate saponiza ușor cu uleiurile, făcându-le un agent de spălare util pentru zonele grase sau uleioase. Acest lucru îi dă și capacitatea de a reduce pesticidele pe produsele prin înmuierea legumelor si fructelor în această apă timp de 10-30 minute.

Este important de reținut că utilizarea apei pe produse (fructe, legume), în general, modifică culoarea apei. Unii au afirmat incorect că, apa scoate toate pesticidele din fructe si legume. Faptul este că, culoarea se datorează pigmenților organici ai alimentelor în sine - datorită pH-ului ridicat al apei. Intr-adevăr, aceeași schimbare de culoare apare chiar și în cazul produselor fără pesticide.

  • Excelenta pentru îndepărtarea contaminanților organici, cum ar fi emulsificarea uleiurilor și grăsimilor și descompunerea proteinelor. 
  • Prin utilizarea acestei propietati, bacilii tuberculos ( Koch), care sunt greu de sterilizat cu apă acidă electrolizată, pot fi ușor sterilizați cu apă acidă electrolizată prin pretratare cu apă puternic alcalină electrolizată. 
  • Există un exemplu de utilizare eficientă într-un dispozitiv de curățare și dezinfectare a endoscopului care utilizează apă electrolizată. 
  • În plus, apa electrolizată puternic alcalină este utilizată și singură pentru curățare (de exemplu, inlocuitor la detergentul folosit in masina de spalat hainele)

Există, de asemenea, apă puternic alcalină electrolizată cu un pH de peste 12 pentru curățarea și îndepărtarea petelor de ulei și a petelor organice. 
Cu toate acestea, dacă vă intră accidental în ochi, poate deteriora membranele mucoase, așa că spălați-vă imediat ochii cu apă de la robinet.

Elena Bucuresti

Ce spun clientii nostri?

Am inceput sa consum apa cu hidrogen in vara anului 2019. In momentul in care am inceput sa consum apa hidrogenata aveam artrita in stare avansata la ambele picioare, artroza a genunchilor, gambele umflate pana la pleznirea pielii cu multiple scurgeri limfatice. Am inceput sa beau 3 litri de apa hidrogenata pe zi, iar circulatia a inceput sa isi revina, picioarele s-au dezumflat, au inceput sa se inchida supuratiile de la gambe putand sa ma deplasez din ce in ce mai bine.
Elena Bucuresti     

Vezi toate testimonialele

Produsele FUJIIRYOKI

Ionizator apa HWP-77

Ionizator de apă Fujiiryoki Medical FWH-10000 (JP) Articol: FWH-10000.Marcă: FUJIIRYOKI.Țara d[..]

Vezi detalii

Te-am convins? Esti pregatit sa iei legatura cu noi?

"In anii 1990 am început să studiez apa alcalina ionizata și am publicat articole științifice despre efectele sale antioxidante, anticanceroase și antidiabetice, dar nu înțelegeam de ce apa a funcționat. Era greu de crezut. Cercetarile si studiile ulterioare au confirmat faptul că beneficiile obținute din apa ionizată alcalină sunt atribuite gazului de hidrogen molecular dizolvat produs în timpul electrolizei". dr. Lee directorul Societatii de apa din Coreea

 

Se incarcaSe incarca..

Se incarcaTe rugam sa astepti cateva momente!

Comanda ta este procesata.

 Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul nostru!

Pentru a confirma abonarea, trebuie sa accesezi adresa email si sa urmezi instructiunile.

Produsul a fost adaugat in cos!