Fujii medical instruments since 1954

Ionizator apa HWP-77

Vezi detalii

MeniuMeniu
ProduseProduse

Apa hidrogenata

Apa cu hidrogen/apa hidrogenata (pH 8,5-9,5-10.5) este produsă de ionizatoare de apa prin electroliza apei. Apa alcalină electrolizata contine hidrogen molecular dizolvat si este produsă la electrodul negativ (catod) din camera de electroliza. Există numeroase denumiri ale acestei ape: apă alcalină, apă ionizată, apa kangen, apa cu hidrogen, apă ionică alcalină, apă catodică, apă electroliză redusă, apa electrolizata, apa negativă, și multe altele.

Apa redusă electrolizata (ERW) este cel mai frecvent termen din literatura științifică. Se numește "electrolizata" deoarece apa a trecut prin procesul de electroliză și se numește "redusă" deoarece apa de la catod a fost redusă la hidrogen. Această apă alcalină are caracteristici reductive datorită prezenței gazului dizolvat de hidrogen molecular.

Caracteristi ale apei electrolizate alcaline

Apa ionizata alcalina pentru băut are un pH între 8,5 – 9,5 și un potențial negativ de oxidare - reducere între - 250 mV la - 700 Mv. Conține gaz de hidrogen molecular dizolvat, responsabil pentru parametrul - ORP (Potențial Oxido-Reducere).

Beneficii pentru sanatate

Studiile privind apa ionizata alcalina au început în anii 1930 în Japonia, iar în 1965 Ministerul japonez al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a aprobat ERW (apa alcalina ionizata) ca substanță medicală cu potențial de a îmbunătăți simptomele gastro-intestinale. În deceniile care au urmat, dovezile și studiile științifice acumulate dovedesc multe alte beneficii ale apei ionizate alcaline, cum ar fi: protecția ADN-ului împotriva radicalilor liberi, creșterea absorbției de glucoză, îmbunătățirea diabetului, prevenirea morții premature a celulelor, protecției celulelor hepatice, prevenirea oxidării lipidelor, și altele.

Este recunoscut faptul că agentul primar responsabil pentru beneficiile apei ionizate alcaline este atribuit gazului hidrogen molecular dizolvat. 

"Acum 17 ani (1990) am început să studiez apa ionizată alcalină și am publicat articole științifice despre efectele sale antioxidante, anticanceroase și antidiabetice, dar nu înțelegeam de ce apa a funcționat. Era greu de crezut. După o investigație ulterioară, am confirmat că beneficiile obținute din apa ionizată alcalină sunt atribuite gazului hidrogen produs în timpul electrolizei". dr. Lee din Coreea

Prima dată când a fost sugerată o legătură între apa ionizata alcalina și hidrogen molecular a fost în anul 1995. Cu toate acestea, hidrogenul molecular nu a fost stabilit și recunoscut ca fiind terapeutic până în 2007. Pana atunci articolele/studiile despre apa ionizata alcalina nu menționează hidrogenul molecular - cel puțin nu ca o componentă activă. Cu toate acestea, începând cu anul 2010, articolele despre apa alcalina au început să se concentreze aproape exclusiv pe hidrogenul molecular.

Experienta consumatorului

Consumatorii de apa ionizata alcalina cunosc deja că apa este cea mai eficientă atunci când este ingerată cât mai proaspătă posibil. Acest lucru se datorează faptului că hidrogenul molecular începe să părăsească apa (așa cum se vede prin pierderea valorii ORP).

Calitatea ionizatoarelor de apa

Studiile / cercetătorii "au demonstrat că hidrogenul molecular prezent în apa ionizata alcalina,  exercită efecte terapeutice". Această informație este importantă pentru industria de apă ionizată și pentru consumator, deoarece crește importanța de a avea apă cu o concentrație decentă de gaz de hidrogen molecular prezent în apa. Nu toate ionizatoarele de apa sunt create egal și, probabil, diferențele în concentrațiile H2 (nu ORP sau pH) sunt responsabile pentru diferențele în efectele terapeutice observate.

Deși probele sunt copleșitoare că hidrogenul molecular este cheia pentru beneficiile apei ionizate alcaline, cele mai multe companii de ionizatoare de apă nu fac referire la hidrogenul molecular ca punct de vânzare. Acest lucru se datorează pur și simplu faptului că importanța hidrogenului molecular nu a fost nici măcar cunoscută de oamenii de știință până în 2007.

De exemplu, peste 1000 de studii medicale preliminare au raportat că hidrogenul molecular are efecte antioxidante, antiinflamatorii, antialergice, anti-obezitate și anti-îmbătrânire.

S-a demonstrat că hidrogenul are efecte terapeutice în peste 170 de tipuri diferite de boli umane și animale și în esență, pentru fiecare organ al corpului uman. Principalul motiv pentru aceasta este faptul că hidrogenul molecular ajută la atenuarea stresului oxidativ și a inflamației, ambele fiind la originea practică a fiecărei boli și patologii.

PROPRIETATILE HIDROGENULUI MOLECULAR

Hidrogenul molecular este cel mai mic element și cea mai ușoară moleculă. Există trei proprietăți principale care explică efectele terapeutice ale hidrogenului.

1. Hidrogenul molecular poate difuza ușor în compartimentele subcelulare, reducând nivelele de radicali citotoxici de oxigen, protejând ADN-ul, ARN-ul și proteinele de stresul oxidativ.

2. Hidrogenul molecular declanșează activarea sau reglarea suplimentară a enzimelor antioxidante suplimentare (de exemplu, glutation, superoxid dismutază, catalază etc.) și / sau proteine citoprotectoare ale organismului.

3. Hidrogenul molecular este o molecula care activeaza la nivel celular, accelereaza metabolismul celular și expresia genetică, previne degradarea celulelor; are un efect antiinflamator si impiedica dezvoltarea anormala a celulelor.

Cercetarea indică

 • Apa cu hidrogen este de 176 ori mai eficientă decât Vitamina C.

 • Apa cu hidrogen este de 309 ori mai eficientă decât Glutationul

 • Apa cu hidrogen este de 431 de ori mai eficientă decât Vitamina E

 

Hidrogenul molecular este cea mai mică moleculă și poate intra cu ușurință în celule. (H2 cantărește doar 2 g / mol față de vitamina C 176,2 g / mol).

Spre deosebire de alți antioxidanți (Vit C, E, Q10), hidrogenul este suficient de mic sa treaca prin bariera sânge-creier pentru a oferi protecție împotriva radicalilor liberi. Hidrogenul poate pătrunde în mitocondriile celulelor (centrul energetic al celulei), deoarece este solubil în apă, cât și în grăsimi

Toxicitate zero. Când hidrogenul neutralizează radicalul liber, singurul produs este apa (H2O). Când vitamina C neutralizează un radical liber, se va transforma într-un radical liber mai puțin activ numit Ascorbil. Hidrogenul molecular nu are efecte toxice cunoscute, chiar și la aporturi mari.

Sergej M. Ostojic

Ce spun clientii nostri?

„Hidrogenul molecular ar putea fi următorul lucru important în biomedicină, cu peste 1000 de studii și articole publicate în ultimul deceniu care sugerează efecte benefice ale acestui agent nou. Cu toate acestea, colectarea și interpretarea datelor nepărtinitoare folosind o abordare bazată pe dovezi este o necesitate pentru a oferi cele mai bune orientări în luarea deciziilor cu privire la utilizarea hidrogenului în sănătate și boli. "
Sergej M. Ostojic     Profesor doctor Studii de hidrogen molecular

Vezi toate testimonialele

Produsele FUJIIRYOKI

Ionizator apa HWP-77

Ionizator de apă Fujiiryoki Medical FWH-10000 (JP) Articol: FWH-10000.Marcă: FUJIIRYOKI.Țara d[..]

Vezi detalii

Te-am convins? Esti pregatit sa iei legatura cu noi?

"In anii 1990 am început să studiez apa alcalina ionizata și am publicat articole științifice despre efectele sale antioxidante, anticanceroase și antidiabetice, dar nu înțelegeam de ce apa a funcționat. Era greu de crezut. Cercetarile si studiile ulterioare au confirmat faptul că beneficiile obținute din apa ionizată alcalină sunt atribuite gazului de hidrogen molecular dizolvat produs în timpul electrolizei". dr. Lee directorul Societatii de apa din Coreea

 

Se incarcaSe incarca..

Se incarcaTe rugam sa astepti cateva momente!

Comanda ta este procesata.

 Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul nostru!

Pentru a confirma abonarea, trebuie sa accesezi adresa email si sa urmezi instructiunile.

Produsul a fost adaugat in cos!