Fujii medical instruments since 1954

Ionizator apa HWP-77

Vezi detalii

MeniuMeniu
ProduseProduse

Apa alcalina ionizata

Apa ionizată alcalină este apa electrolizata slab alcalină pentru băut (pH 8.5-9.5) produsă la catod prin electrolizarea apei potabile (apa de robinet) folosind un generator de apă electrolizată pentru uz casnic denumit în mod obișnuit un dispozitiv de apă ionizată alcalină.

Generatorul de apă electrolizată este stipulat în Standardele Industriale Japoneze (JIST2004) și este un nume pentru echipamentul medical de uz casnic care este clasificat ca „instrument generator de substanțe medicale".

Următoarea reactie chimica apare la catod prin electroliza apei:

2 H2O → 2OH - + H2

Adică, ionul hidroxid generat (OH-) prezintă alcalinitate, dar în același timp, hidrogenul (H2) gaz este generat într-o stare de nanobule. Prin urmare, apa alcalină ionizată poate fi numită și „apă alcalină slabă potabilă cu hidrogen”.

În ceea ce privește eficacitatea apei ionizate alcaline, ca rezultat al studiilor clinice comparative riguroase, s-a confirmat că a existat un efect de ameliorare a simptomelor gastro-intestinale, cum ar fi diareea cronică, dispepsie, fermentație gastro-intestinală anormală, antiacid, acid gastric excesiv și constipație.

Apa alcalina beneficii

Potrivit Ministerului Sănătății, Muncii și bunăstării din Japonia, scopul utilizării purificatoarelor de apă ionizate alcaline (generatoare de ape electrolizate de uz casnic), care sunt dispozitive medicale de uz casnic, este „să beți apa ionica alcalina pentru a îmbunătăți simptomele gastro-intestinale. Apa generata ajută la „imbunătățirea simptomelor gastrointestinale”, acest efect este bazat pe rezultatele testelor confirmate în studiile clinice.

Apa ionizată alcalina se folosește în Japonia impotriva „diareei cronice”, „indigestiei”, „fermentației anormale în tractul gastro-intestinal”, „antiacid” și a „acidului hipergastric”. Ca răspuns la o cerere din partea Ministerului Sănătății și Protecției Sociale (în prezent Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale) întrebările cu privire la acestea au fost ridicate de Centrul Național de Viață, „purificatorul de apă cu ioni alcalini” care a fost format ca o organizație de cercetare în 1993. Comitetul de revizuire (președintele Yoshinori Itokawa, professor la Departamentul de igienă al Școlii de Medicină a Universității Kyoto) a reverificat siguranța și eficacitatea apei ionizate alcaline timp de cinci ani.
A rezultat, un studiu clinic comparativ strict, incluzând studiul dublu-orb care a concluzionat că „apa ionizată cu alcali este eficientă în îmbunătățirea simptomelor gastrointestinale ușoare”. Rezultatele verificării efectuate de Comitetul de cercetare a ionizatorului alcalin sunt introduse în următoarele lucrări științifice.

・ Yoshinori Itokawa:
"Fluxul de cercetare privind apa alcalină electrolizată pentru băut (apă alcalină ionizată)" Cercetarea funcțională a apei 2: 59-64 (2004)
・ Kenji Kikuchi:
"Bazele apei alcaline ionizate (apă alcalină electrolizată pentru băut)" Cercetarea funcțională a apei 2: 65-69 (2004)
・ Hiroichi Tashiro și colab .:
„Studiu clinic al utilității apei ionizate alcaline pentru diaree cronică, bazat pe studiu de control placebo dublu orb-” Digestie și absorbție 23: 52-56 (2000)

Următoarele puncte trebuie menționate ca modalități recomandate pentru consumul de apă ionizată alcalină

Pentru cei care beau pentru prima dată, nu beți brusc apă alcalină ionizată cu un pH de 9.5, ci setați mai întâi pH-ul purificatorului de apă la o valoare scăzută (aproximativ pH 8-9,0) și beți puțin câte puțin dintr-un pahar. După ce beți aproximativ 2 săptămâni, creșteți treptat pH-ul sau creșteți cantitatea în funcție de constituția și starea fizică și încercați să beți cât mai multă apă alcalină proaspătă ionizată cu un pH de aproximativ 9,5. Și pentru copii și vârstnici creșteți treptat nivelul pH-ului.

In cursul detoxificarii pot aparea uneori nenumarate efecte secundare. Printre acestea se numara simptomele de raceala si gripa, menstruatie abundenta (metroragie); puseuri frecvente sau accese de tuse; urinare frecventa; dureri de cap; diaree; amorteala; furnicaturi in brate, maini si picioare; eruptii cutanate si acumulare de gaze, modificari ale scaunului, dureri de orice fel, febra, arsuri la stomac, congestii pulmonare, pierderea energiei, tumefieri si prurit, chiar si voma.

Deoarece majoritatea sugarilor (cu vârsta de până la aproximativ 1 an) consumă lapte matern și lapte, funcția intestinului este diferită de cea a adulților normali, deci nu este recomandată apă ionizată alcalină.

Pe de altă parte, există unele cazuri în care apa ionizată alcalină este utilizată pentru tratamentul bolilor precum dermatita atopică și diabetul, dar efectul acesteia nu a fost dovedit clinic până acum.

Factorii efectului apei ionizate alcaline

Până în prezent s-au propus diverse ipoteze pentru mecanismul de îmbunătățire a simptomelor gastro-intestinale ale apei ionizate alcaline, dar nu a fost clarificată în acest stadiu. Ca substanță a cărei abundență este în mod clar modificată în apa ionizată alcalină în comparație cu apa brută (apa de la robinet), ionii de hidroxid (OH - ) și hidrogenul (H 2 ) generați în reacția catodică și atrași de catod plus calciu (Ca 2+ ). Aceștia sunt considerați a fi factorii care sunt legați de efectul apei ionizate alcaline singuri sau în combinație.

Motivul aprobării apei ionizate alcaline de către Ministerul Sănătății și Bunăstării din Japonia în 1966 a fost că hidroxidul de calciu [Ca(OH)2] este eficient împotriva hiperacidității gastrice, dispepsiei și diareei. Acest lucru se datorează faptului că s-a determinat că acestea au fost generate în apă ionizată alcalină. Cu toate acestea, acest lucru singur nu poate explica efectul apei ionizate alcaline asupra ameliorării simptomelor gastro-intestinale.

Prin urmare, în urmă cu câțiva ani, un grup de cercetare format din cercetători din diverse universități cu membri de bază ai comitetului de revizuire a purificatorului de apă ionizată alcalină a fost organizat de Fundația pentru Cercetarea Apei Funcționale pentru a promova următoarele cercetări:

· Funcționalitatea apei alcaline electrolizate pentru băut dezvăluită prin analiza mediului intestinal - Yuji Naito (profesor asociat, gastroenterologie, Universitatea de Medicină Prefecturală din Kyoto)

· Efectele fiziologice ale apei ionizate alcaline asupra oboselii și stresului oxidativ asociate cu exercițiul - Katsuhiro Koyama (profesor, Departamentul de Educație și Științe Umane, Școala Absolventă de Studii Integrate, Universitatea din Yamanashi)

·  Elucidarea semnificației și a factorilor dietetici ai hidrogenului legați de efectul antioxidant al apei ionizate alcaline - Takashi Hayakawa (profesor, Facultatea de Științe Biologice Aplicate, Universitatea Gifu)

Prin aceste studii, hidrogenul molecular a fost evidențiat ca un factor principal.

 • Factori de efect
 • Temeiuri / ipoteze
 • Hidroxid de calciu
 • Are un efect farmacologic asupra hiperacidității, dispepsiei și diareei
 • valoare PH
 • Stimularea stratului nervos gastric prin pH alcalin.
 • Ion hidroxid (OH - )
 • Modificări ale activității suprafeței și ale tensiunii superficiale (scăderea presiunii osmotice)
 • Starea de asociere a moleculelor de apă
 • Grupul molecular al apei (așa-numitul grup) se schimbă
 • Potențial redox (ORP)
 • Suprimarea oxidării prin reducerea puterii
 • Hidrogen (H ・ / H 2 )
 • Reacția cu oxigenul activ prin hidrogen / suprimarea peroxidării lipidelor

Despre hidrogen molecular dizolvat in apa electrolizata alcalina

Apa alcalină ionizată (pH 8.5-9.5) conține ioni hidroxid (OH-) și hidrogen (H2) generati de electroliza apei (H2O) la catod. Producția lor se corelează cu creșterea pH-ului.

La electrolizarea apei obișnuite de la robinet, hidrogenul din apa generează ioni alcalini care există ca hidrogen dizolvat în apă și micro bule coloidale de hidrogen (bule nano: 3 până la 600 nm).
Se spune că concentrația de hidrogen este de aproximativ 0,4 până la 1.1 ppm la pH 9,5.

 • Kenji Kikuchi Cercetarea funcțională a apei 2: 65-69 (2004)
 • Kikuchi K. și colab J. Electroanalytical Chemistry 506: 22-27 (2001)

Din proprietățile chimice de mai sus, apa ionizată alcalină poate fi numită și „apă electrolizată alcalină care conține hidrogen”.
Potențialul redox este mai mic decât cel al apei surse (apa de la robinet). Din acest motiv, Consiliul Ionizatorului Alcalin a spus: „Apa alcalină ionizată conține hidrogen, hidrogenul este un factor important, potențialul său de redox este redus (stare redusă) și este gata de băut. Având în vedere „ce trebuie făcut”, permitem denumirilor și denumirilor apei ionizate alcaline să fie denumite apă electrolitică cu hidrogen, apă cu hidrogen redus, apă electrolitică redusă etc. sub judecata și responsabilitatea fiecărei companii".

În afară de asta, până acum, asocierea moleculelor de apă, schimbarea grupului molecular (așa-numita teorie a clusterelor), reacția directă a hidrogenului activ cu oxigenul activ, schimbarea activității de suprafață și tensiunea superficială prin ionul hidroxid (scăderea presiunii osmotice), au fost propuse diverse ipoteze, cum ar fi stimularea stratului nervos al stomacului prin pH alcalin.
Cu toate acestea, niciuna dintre ele nu este acceptată în prezent ca bază științifică de încredere.

Tyler W. LeBaron

Ce spun clientii nostri?

„Deși cercetările sunt timpurii, peste 1000 de articole științifice sugerează că H2 are potențial terapeutic în peste 170 de modele diferite de boli umane și animale ."
Tyler W. LeBaron      Institutul hidrogen molecular (SUA)

Vezi toate testimonialele

Produsele FUJIIRYOKI

Ionizator apa HWP-77

Ionizator de apă Fujiiryoki Medical FWH-10000 (JP) Articol: FWH-10000.Marcă: FUJIIRYOKI.Țara d[..]

Vezi detalii

Te-am convins? Esti pregatit sa iei legatura cu noi?

"In anii 1990 am început să studiez apa alcalina ionizata și am publicat articole științifice despre efectele sale antioxidante, anticanceroase și antidiabetice, dar nu înțelegeam de ce apa a funcționat. Era greu de crezut. Cercetarile si studiile ulterioare au confirmat faptul că beneficiile obținute din apa ionizată alcalină sunt atribuite gazului de hidrogen molecular dizolvat produs în timpul electrolizei". dr. Lee directorul Societatii de apa din Coreea

 

Se incarcaSe incarca..

Se incarcaTe rugam sa astepti cateva momente!

Comanda ta este procesata.

 Te-ai abonat cu succes la newsletter-ul nostru!

Pentru a confirma abonarea, trebuie sa accesezi adresa email si sa urmezi instructiunile.

Produsul a fost adaugat in cos!